Voor het eerst: Het NK-Escaperooms!

NK Escaperooms

De verhaallijn:

Een nog anonieme bron heeft de Nederlandse geheime dienst gealarmeerd omtrent een gevaarlijke en mogelijk gewapende psychopaat. Deze psychopaat is ontsnapt uit een zeer geheime ondergrondse martelgevangenis net over de grens in Duitsland.

Deze persoon wordt gezien als een groot gevaar voor de samenleving en van zijn identiteit ontbreekt nog elk spoor. Mede door de obsessie voor de Eerste Wereldoorlog en als kopstuk van een terroristisch netwerk is de psychopaat gevangengezet in deze zwaarbeveiligde gevangenis. Het gerucht gaat dat de psychopaat een zeer gedetailleerd plan bezit om door middel van meerdere terroristische aanslagen een nieuwe Wereldoorlog te ontketenen.

De anonieme tipgever is bang dat de plannen op zeer kort termijn tot uitvoering worden gebracht en daarom is er geen tijd te verliezen! Het is aan jullie om deze psychopaat zo snel mogelijk op te sporen en een desastreuze ramp te voorkomen!!

 

De spelrondes:

Ronde 1

Een opname van een gesprek over de boord radio van de geheime dienst zal uitwijzen waar de psychopaat voor het laatst is gesignaleerd. Aangekomen op deze locatie ontbreekt helaas ieder spoor. Stap in je auto en vind hem ergens midden in het land!

Ronde 2

In de zoektocht naar de psychopaat zijn jullie neergestreken bij een verlaten pand. Wanneer jullie het pand betreden komen jullie tot een schrikbarende ontdekking. De psychopaat heeft jullie in de val gelokt en jullie staan opeens oog in oog met een bomkoffer! De tijd tikt door en er is geen tijd te verliezen…

Ronde 3

De psychopaat is weer op de vlucht geslagen. In de haven van Rotterdam is op brute wijze een moord gepleegd en de geheime dienst is er zeker van dat dit het werk is van de psychopaat! Jullie krijgen een geheim pakketje thuisgestuurd. Open je laptop en koppel alle informatie om de verblijfplaats van de psychopaat te achterhalen.

Ronde 4

De geheime dienst heeft dankzij jullie speurwerk de exacte coördinaten van de schuilplaats van de psychopaat getraceerd. In deze geheime bunker zal voor eens en altijd worden afgerekend met deze geobsedeerde psychopaat…. Hier is enkel plaats voor 300 deelnemers!

Nog even oefenen?

Wil jij meedoen aan dit gave initiatief? Dat snappen wij!
Break Out is daarom een officiële trainingslocatie geworden.

Wat dit inhoud? Boek één van onze escaperooms en laat je inschrijfbewijs voor het NK-Escaperooms zien. Wij geven je dan 10% korting op je boeking.

 

Nog niet ingeschreven?

Inschrijven kan tot een week vóór aanvang van het NK via deze link.

Veel succes!