Het klokhuis onderneemt: Backstage!

Klokhuis backstage

Heb jij een kleine ondernemer in huis?
Wil je hem/haar laten zien hoe het er in een écht bedrijf aan toe gaat?

Kom dan op zaterdag 30 maart een kijkje nemen bij ons achter de schermen tijdens de open bedrijvendag van Het Klokhuis Onderneemt Backstage.

Op zaterdag 30 maart organiseert jeugdprogramma Het Klokhuis i.s.m. de Kamer van Koophandel de open bedrijvendag Het Klokhuis Onderneemt Backstage. Ruim 130 bedrijven in heel Nederland openen die dag hun deuren speciaal voor kinderen om ze een kijkje achter de schermen te geven. Wij zijn daar één van! Dus is jouw kind een geboren ondernemer, of gewoon enorm nieuwsgierig naar hoe wij iedere dag weer een leuke dag bezorgen aan verschillende doelgroepen? Schrijf hem/haar in via www.hetklokhuis.nl/backstage.

Wij vinden het superleuk als jouw kind hier aan mee wil doen. Tot 30 maart!

Over Het Klokhuis Onderneemt Backstage

Het Klokhuis Onderneemt Backstage is onderdeel van een crossmediaal project over Ondernemen dat Het Klokhuis heeft opgezet met steun van de Kamer van Koophandel. Doel hiervan is om kinderen vertrouwd te maken met ondernemerschap, én om ze te inspireren ondernemende vaardigheden te ontwikkelen. 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.