Corona-update

Corona virus

Zoals jullie allemaal weten heeft de overheid in samenspraak met RIVM besloten dat alle horeca in Nederland per direct sluit. Dit heeft verschillende gevolgen voor Break Out Grunopark;

Horeca gesloten

Tot en met 6 April zijn de horeca en activiteiten gesloten. Vanaf 7 April zijn we onder voorbehoud van verder maatregelen vanuit de overheid gewoon weer open! Voor data vanaf 7 April kan er dus geboekt worden.
Heb je een boeking in de periode tot en met 6 April? Dan moeten we deze helaas verplaatsen. Je ontvangt hierover vandaag of morgen een mail met hierin alle details.

LET OP: In de periode eind April / Mei / Juni en September verwachten we extra drukte i.v.m. de verschuivingen vanuit Maart en begin April. Heb je dus al een datum voor jullie uitje? Geef hem dan alvast door!

Waterskibaan opening

De seizoensopening van de waterskibaan gaat als gevolg hiervan dus ook niet door. We prikken een nieuwe datum voor de opening. Deze gaat naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden in een weekend in April. De exacte datum volgt!

Camping opent 1 April

Onze camping opent 1 April. Heb je een seizoensplek óf stacaravan? Dan mag je vanaf 1 April uiteraard gewoon op de camping verblijven. De openingslunch voor al onze vaste gasten kan helaas niet doorgaan. Heb je een plekje geboekt op een toeristisch veld of camperplek? Ook dan ontvang je vandaag of morgen een mail van ons met vervolgstappen.

Social deal

Heb je een voucher gekocht bij social deal die tot 1 April geldig is? Stuur ons dan even een berichtje via facebook, per mail of via whatsapp. Als je de voucher vóór 1 April naar ons toe mailt, zorgen we dat je op een later tijdstip alsnog gebruik kunt maken van deze voucher. We verlengen de geldigheid van deze vouchers met 6 maanden: Dit houdt in dat je ze tot 1 September 2020 kunt inleveren

Selectiedag nieuw personeel

Ook de selectiedag voor aankomend personeel is tot nadere orde gecanceld.
Ben je uitgenodigd voor deze selectiedag? Ook dan kan je een berichtje van ons verwachten.

Algemeene voorwaarden aangevuld

We willen nogmaals benadrukken dat onze algemene voorwaarden zijn versoepeld, we verlagen hierdoor het financiële risico voor onze gasten,  deze vind je terug in ons vorige corona-nieuwsbericht.

Bereikbaarheid

Ons kantoor blijft gewoon bereikbaar. Heb je dus nog vragen, neem gerust contact op!

Vanaf 7 April zijn we vooralsnog dus weer open voor activiteiten, horeca en kamperen. We zien jullie boekingen voor na 7 April heel graag tegemoet!

Nog vragen over de gevolgen van het corona-virus met betrekking tot jullie uitje? Neem dan contact met ons op per:
Whatsapp: 050-5411706
Mail: info@breakout-grunopark.nl
Tel: 050-5411706