Het hoogseizoen zit er op!

Wakeboardkamp

HET HOOGSEIZOEN ZIT ER OP!

Anders dan andere jaren, dat kunnen we wel zeggen over dit seizoen. Maar desalniettemin hebben jullie volop genoten van alle mogelijkheden op het Break Out Grunopark terrein, waarvoor dank!

De verandering van seizoenen brengt een aantal wijzigingen met zich mee. Namelijk dat de horeca voorlopig alleen op aanvraag voor groepen en bij arrangementen open gaat.

Dat de camping gesloten is van 1 november 2021 tot 1 april 2022. De camperplaatsen blijven wel beschikbaar en zijn te boeken voor een verblijf van maximaal 3 nachten. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van de camping.

En dat alle wateractiviteiten, zoals waterskiën, wakeboarden en billboarden momenteel te koud zijn om te boeken.

Wel alvast een nieuwe jaarkaart voor volgend seizoen? Bestel en betaal deze HIER voor 1 december 2021 en krijg €50,00 korting!

Alle wateractiviteiten zijn vanaf 1 april 2022 weer open, in de tussentijd zijn er genoeg andere leuke activiteiten te boeken! Neem HIER een kijkje voor alle mogelijkheden en uitgebreide informatie over onze winterse favorieten.

Vanaf 1 april 2022 zijn alle activiteiten weer te boeken en is de horeca en camping weer volledig open!

Hieronder een paar van onze favoriete activiteiten in de winter uitgelicht:

Winterse Moneygame

Winterse moneygame

De winterse moneygame is een leuk winteruitje met veel verschillende & gevarieerde onderdelen. Het doel is duidelijk: Verdien met jouw team zo veel mogelijk geld. Hoe jullie dat gaan doen? Dat is geheel aan jullie…

Meer weten over de winterse moneygame of boeken? Kijk dan hier!

 

Expeditie: The Winter Edition

Deze winterse game is gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Nee, we brengen jullie niet naar een tropisch eiland waar jullie vervolgens 4 weken zonder eten moeten verblijven. WelExpeditie Grunopark brengen we jullie naar ons expeditie eiland, waar we jullie 2 uur lang onderwerpen een spannende proeven.

Boeken? Dat kan hier. Alvast veel plezier!

Escaperooms

Escaperoom Groningen

Een escaperoom is dé ideale activiteit om in de winter te doen. Het is binnen, droog en door de spanning krijg je het vanzelf warm!

Durven jullie deze uitdaging aan? Kijk dan voor meer informatie of boeken op deze pagina!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.