Winters bedrijfsuitje?

Leuke escape-arrangementen nabij Groningen!

Een winters bedrijfsuitje organiseren is niet makkelijk. Wat gaat het weer doen? Vindt iedereen het wel leuk? Wat gaan we eten? Gelukkig hebben wij veel ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en geven je graag advies.

Hoewel jij je collega’s waarschijnlijk het beste kent, blijft het lastig een activiteit te vinden die iedereen leuk gaat vinden. In sommige gevallen is dit zelfs onmogelijk. Wel kunnen wij helpen een arrangement te vinden die 98% van jouw collega’s leuk gaat vinden.

Escape-arrangementen, een moneygame en expeditie grunopark zijn de meest geboekte bedrijfsuitjes. Omdat er binnen deze activiteiten veel diverse onderdelen zijn, is er altijd voor ieder wat wils.

Eerst de moneygame. Binnen de moneygame doet iedereen wat hij/zij leuk vind. Het maakt niet uit, zolang je maar geld voor jouw team in het laatje brengt!

Dan expeditie Grunopark. De proeven hoeven niet door iedereen uitgevoerd te worden. Ontdek de interesses en sterktes binnen jouw team en je gaat winnen.

Ten slotte de escape-arrangementen. De diverse opdrachten zorgen ervoor dat iedereen zich natuurlijk over de verschillende uitdagingen verspreid.

Onze escape-arrangementen

Wij hebben 3 escape-arrangementen samengesteld. Deze arrangementen bestaan uit de meest populaire binnen activiteiten gecombineerd met de meest populaire eet-opties voor groepen. Welk arrangement je kiest is natuurlijk afhankelijk van hoe lang jouw winters bedrijfsuitje mag gaan duren evenals met welk budget je een middag mag gaan organiseren.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Wij hebben een aantal arrangementen voor je samengesteld. Liever deze activiteit combineren met andere activiteiten of horecamogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Vraag offerte aan voor de Escape Combinaties

De Escape Combinaties