Toont alle 7 resultaten

Escaperooms spelen?

LET OP: Escapen mag op dit moment alleen als jullie uit 1 huishouden komen óf allemaal 18 jaar of jonger zijn.

Een escaperoom is een activiteit waarbij je, met je groep, opgesloten wordt in een kamer. Door het oplossen van raadsels en opdrachten vind je codes die je helpen de weg naar buiten te vinden.

Onze escaperooms duren maximaal een uur. Als jullie ervaren escapers zijn, of gewoon natuurtalenten, ontsnappen jullie sneller!

Ook voor mensen met claustrofobie is escapen mogelijk. Er blijft altijd 1 deur open zodat je naar buiten kan lopen wanneer je maar wilt. De kamers zijn ruim opgezet. Je bevind je dus nooit in een hele kleine ruimte.

Onze kamers zijn geen horror-kamers. De thema’s Classroom, Bar en Mars zijn zoals titels doen voorkomen gewoon een klaslokaal, een bar en de planeet Mars. Bij het boeken van een Escaperoom kies je een thema. Dit thema ga je vervolgens spelen.

Escape from Mars:

Na korte instructie stappen jullie de raket in. Er klinkt een stem, die telt af. 10, 9, 8, 7,.. Vervolgens schiet de raket de lucht in. De aarde wordt steeds kleiner. In de schermen zien jullie deze vertrouwde planeer verdwijnen. Dan komt het bericht van home-base binnen. Jullie missie wordt voorgelezen. Nadat jullie geland zijn op Mars gaat het beginnen. Komen jullie op tijd terug op aarde?

Escape the Bar

Bij binnenkomst worden jullie begroet door de barman. Het is net of jullie een kroeg binnen stappen. Tafels, stoelen, biljarttafel, dartmogelijkheden,.. Helemaal compleet! Een drankje aan de bar bestellen gaat je alleen niet lukken. Toch dorst? Zorg dan dat je binnen een uur ontsnapt bent! Dan schenkt onze barman in Paviljoen de Seizoenen graag een drankje voor jullie in!

Escape the Classroom

Jullie stappen terug in de tijd. Terug naar de schoolbanken van de jaren ’70. Was jij goed in scheikunde? Of is geschiedenis meer jouw ding? Raadpleeg en encyclopedieën en herken de spreekwoorden. Lukt het jullie binnen een uur weer buiten te staan?

Aanbieding!

Arrangementen

Escape & Meer Basis

 € 32.70 p.p.
Aanbieding!

'Op het droge'

Escape & Meer Deluxe

 € 68.60 p.p.

Arrangementen

Escape & Meer XL

 € 55.60 p.p.
Alléén voor groepen uit 1 huishouden!

Corona-proof

Escape from Mars

Va. € 100.00 per kamer

'Op het droge'

Escaperoom: Kids

Va. € 100.00 
Alléén voor groepen uit 1 huishouden!

Corona-proof

Escaperoom: The Bar

Va. € 100.00 per kamer
Alléén voor groepen uit 1 huishouden!
Va. € 100.00 Per kamer

Wij hebben een aantal arrangementen voor je samengesteld. Liever deze activiteit combineren met andere activiteiten of horecamogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Vraag offerte aan voor de Escaperoom

De Escaperoom