Toont alle 6 resultaten

Paintball Groningen

Als je op zoek bent naar een net paintball terrein met een dak boven je hoofd en vrijwel geen obstakels waar je rekening mee moet houden, dan moet je niet bij ons boeken!

Onze paintballvelden zijn in de open lucht. Op de grond liggen takken, boomstronken en bladeren. Er staan huisjes betonnen obstakels en de bomen zijn groot genoeg om je achter te verschuilen. Paintball voor de échte avonturierst dus. Voor mensen die ene uitdaging niet uit de weg gaan!

Op ons terrein vind je 3 paintballvelden. Een oefenveld, waar jou geleerd wordt hoe je moet schieten en hoe het spelletje werkt. Een “klein veld”, die we hebben ingericht speciaal voor het paintball en een “ruig terrein”, ook wel: De echte wildernis!

Zijn jullie échte daredevils? Hebben jullie zin om écht te gaan paintballen? Boek dan wél jullie paintballervaring bij Break out Grunopark!

Kan dat ook in de winter?

Wat ons betreft wel! Wij zorgen voor een groot kampvuur waar je je tussendoor kunt opwarmen. Jullie zorgen voor een winterjas en schoenen die vies mogen worden. Samen maken we er een onvergetelijke ervaring van!

Hopelijk tot snel bij Break Out Grunopark!

 

Aanbieding!

Bilboarden

Dare to do it

Va. € 61.00 P.p.
Aanbieding!
 € 103.00 p.p.
CORONAPROOF!

'Op het droge'

Paintball Basis

 € 24.50 p.p.

'Op het droge'

Paintball DeLuxe

 € 74.00 p.p.

'Op het droge'

Paintball Large

 € 39.50 p.p.
CORONAPROOF!

'Op het droge'

Paintball Medium

 € 34.50 p.p.

Wij hebben een aantal arrangementen voor je samengesteld. Liever deze activiteit combineren met andere activiteiten of horecamogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Vraag offerte aan voor het Paintball

Paintball