Maatregelen met betrekking tot COVID-19

Ben jij naar een leuk personeelsuitje, een gezellig familiedag of een vrijgezellenfeest, maar dan wél corona-proof? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Doordat wij 40 hectare aan ruimte hebben, is er voor iedere groepsgrootte de mogelijkheid om, ofwel binnen, ofwel buiten, een leuk uitje te organiseren. De 1,5 meter kan altijd worden gewaarborgd,  de hygiëne voorschriften worden in acht genomen en we luisteren graag naar jullie (extra) wensen m.b.t. corona.

Op ons terrein staan 2 paviljoens: De Seizoenen en de Verborgen Zomer. Ook hebben we op 3 verschillende plaatsen aan het water stretchtenten buiten gezet, met daaronder heaters, kampvuren en dekentjes. Het zijn knusse én verantwoorde dinerlocaties geworden! Afhankelijk van jullie wensen, groepsgrootte en keuzes met betrekking tot de activiteit(en) en het eten, gaan we kijken op welke locatie jullie dag gaat plaatsvinden.

Hoewel er meer mogelijk is dan hier onder is vermeld, hebben wij 4 arrangementen uitgelicht die volgens ons leuk én veilig zijn!

Liever iets anders? Neem gerust contact op!


De volgende algemene regels komen uit het Protocol van de VEBON voor de buitensport:


- Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°).

- Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.

- Ga voorafgaand aan de afspraak/het bezoek thuis naar het toilet.

- Was voorafgaand aan de afspraak/het bezoek je handen met zeep, minimaal 20 seconden.

- Kom alleen op afspraak of met een reservering.

- Reis alleen of reis alleen met personen uit jouw huishouden.

- Kom zoveel mogelijk op eigen gelegenheid naar de sportaccommodatie, bijvoorbeeld te voet, met de fiets of eigen auto.

- Schud geen handen.

- Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.

- Betaal met pin of contactloos (pin of mobiel).

Per activiteit hebben we ook nog activiteit-specifieke coronaregels. Deze ontvang je bij boeking van één van de activiteiten. Voor een aantal activiteiten vind je ze ook terug onder het kopje: Nieuws