Klimpark Groningen

In het Klimpark Groningen sta je voor een aantal sportieve uitdagingen, want je moet op verschillende hoogtes verplaatsen, gezekerd met een continue zekersysteem. Maar pas op! Het zijn pittige uitdagingen!

 • va. € 12,50 pp
 • buiten
Direct een offerte? Of bel 050 54 11 706

Meer over Klimpark Groningen

Klimmen bij Breakout Grunopark te Groningen!

Een klimpark is een geweldige ervaring voor jong en oud! Het parcours leg je af door van platform naar platform te lopen over verschillende hindernissen. Van een brug met losse balkjes tot een verticaal net. En van een evenwichtsbalk tot een V-brug met 1 touw laag en 2 touwen hoog. De hindernissen zijn stuk voor stuk verschillend en uitdagend. Durf jij het aan om te klimmen en kleuteren in een leuke uitdagend klimpark? Dankzij de verschillende routes is het voor iedereen een uitdaging! Ben jij een echte waaghals en wil je nog meer uitdaging? Vraag de instructeur dan maar eens voor uitdagende oefeningen.

Klimmers worden met een continue zekersysteem vastgezet aan de “life-line” om de veiligheid te waarborgen. Voor deelname moet je minimaal 1.20 meter lang zijn!

Verschillende routes

Door de verschillende routes heeft het klimpark meerdere niveau’s.
Deze worden bepaald door de hoogte en moeilijkheid van de hindernissen.
Het klimpark heeft de volgende 3 verschillende parcoursen:
• Groen parcours met 10 hindernissen op 4 meter
• Blauw parcours met 9 hindernissen op 4 meter
• Rood parcours met 12 hindernissen op 8 meter
• 3 x zipline transfer van rood parcours naar blauw parcours
• 4 x zipline  + 1 hindernis als Zip-uit om weer op de grond te komen

Ook beschikken we nog over een teambuildingspiste op 8 meter hoogte met een Pamperpaal, Jacobsladder en Zwevende evenwichtsbalken. Deze activiteit is los te boeken, maar ook in combinatie met het klimpark. Dit garandeert een geweldige activiteiten dag in en om het klimpark!

Voor wie?

In Klimpark Groningen kun je uitstekend terecht voor een kinderfeestje of teamuitje. Ook een sportief dagje uit met gezin of vrienden kan prima bij Klimpark Groningen. Voor scholen en bedrijven is het zeer interessant om het klimpark te betreden. De capaciteit van ons klimpark is 40 personen per 2,5 uur. Je kunt ons klimpark in als je minimaal 1.20 meter lang bent!

LET OP! Met kinderen tussen de 1.20 meter en 1.40 meter dient er ALTIJD een volwassene mee te klimmen!

Instructie en veiligheid

De minimale lengte om in ons klimpark te mogen klimmen is 1.20 meter. Dit in verband met de lengte van de “life-line”. Daarnaast is 120 kilogram het maximale gewicht van een deelnemer. Dit in verband met de toelaatbare kracht op de materialen. Omwille van de veiligheid is het verplicht om dichte schoenen te dragen wanneer je het klimpark in gaat! Sandalen, slippers, klompen, blote voeten, Crocs en Birkenstocks zijn NIET toegestaan!

In de winterperiode is het wijs om rekening te houden met koude omstandigheden. Kleed je goed aan en doe vingerhandschoenen aan!. Beschouw het als een wandeling door het bos in de winter.

De deelnemers worden ontvangen door de instructeur waarna iedere deelnemer start met het bekijken van de instructiefilm in onze leuke “mini-bioscoop”. Hierna krijg je een klimgordel uitgereikt, die je samen met de instructeur aantrekt. Vervolgens krijg je je zekersysteem met “Life-line” uitgereikt. De instructeur zet je vervolgens op ons parcours en daarna kun je er niet meer af, totdat je er zelf uit wilt en je op een daarvoor bestemd platform terecht bent gekomen. Voor deelnemers die er onderweg achter komen dat ze niet verder willen, durven of kunnen, beschikken wij over gecertificeerde Rescuers die je op een veilige manier uit het klimpark halen.

Openingstijden

Axtiviteiten rondom Groningen

Buiten de openingstijden klimmen? Dat kan! Klik hier of bel: 050-54 11 706

Tarieven en online boeken

! Een bezoek aan ons klimpark is altijd een klimtijd van maximaal 2,5 uur (inclusief instructie)

Kinderfeestje: Klimmen met patat en frikadel of kroket en ranja of ijsje: € 16,- (t/m 11 jaar) of € 18,- (12 jaar en ouder)

Wanneer je met een groep van 11 personen of meer komt hanteren we een korting van 10%. Voor grotere groepen en arrangementen maken we aparte afspraken. Daarvoor kun je contact opnemen met info@breakout-grunopark.nl of 050-5411706.

 

Direct een offerte voor Klimpark Groningen?

Daarom Break Out

 • Keuze uit meer dan 100 activiteiten
 • Alles op 1 locatie
 • Lekker eten!
 • Op 10 minuten van de stad Groningen

Combineer deze activiteit met een winterbarbecue!

Combineer deze activiteit eens met een heerlijk diner in Restaurant Winterkost

Onze Winterbarbecue

Tevreden klanten boeken bij Break Out

 • _______________________
 • Jaarlijks 30.000 bezoekers
 • 600 events per jaar
 • Een gemiddelde waardering van 8,7
 • 150 bedrijven per jaar