Teamescape op locatie!

Zorg dat je zo snel mogelijk de code kraakt! Zoek naar aanwijzingen, Los puzzels en raadsels op, voltooi opdrachten, maar vooral… wees slim, creatief en werk samen. Alleen dan heb je kans om te ontsnappen.

 • v.a. 30,- pp
 • Binnen
 • v.a. 1 uur
Direct een offerte? Of bel 050 54 11 706

Meer over Teamescape op locatie!

De verschillende Teamescapes

Zorg dat je zo snel mogelijk de code kraakt en ontsnapt uit de teamescape! Zoek naar aanwijzingen, Los puzzels en raadsels op, voltooi opdrachten, maar vooral… wees slim, creatief en werk samen. Alleen dan heb je kans om te ontsnappen. Het aantal opdrachten wordt aangepast aan de grootte van de groep.
De capaciteit van een ‘normale’ escaperoom is vaak niet meer dan 8 personen. De Team Escape kan je doen met (hele) grote groepen tegelijk.
In Nederland zijn inmiddels vele escaperooms. Niet één daarvan is gelijk. We kunnen team-escapes of live games op maat afstemmen naar thema’s zoals: ondernemerschap, innovatie, creativiteit, geschiedenis, communicatie en nog veel meer!

Teamescape the Paradox

Je zit samen met je team opgesloten in een gebouw… om je heen zie je kwasten, verf, puzzels, cijfers, letters, spelletjes, raadsels… en 10 kisten. Je moet je kennis delen. In je eentje lukt het niet, combineer kwaliteiten. Maak gebruik van de attributen, zoek naar aanwijzingen en voer opdrachten uit om de code te kraken en de kist te openen. Niets is wat het lijkt, neem alles in het gebouw goed in je op,… is die fotolijst een hint? Of juist een ‘rookgordijn’. En wat betekenen die cijfers er achterop?

IMG_8971vragen&opdrachten

 

Teamescape: Breek uit je kantoor

Je zit opgesloten op kantoor, de baas heeft alles afgesloten met zijn “geheime code”. Om te ontsnappen moet je die code kraken door middel van hints en andere opdrachten. Wees slim, deel je kennis, want in je eentje lukt het niet…
We bouwen een ruimte in jullie bedrijfspand om tot escaperoom. Hier plaatsen we een combinatie van verschillende opdrachten en puzzels die samen “De Code” opleveren om weer naar buiten te kunnen,… want de uitgang is vergrendeld!

Specials & Op maat:
De ‘office escaperoom’ is bij uitstek geschikt om te ontwerpen rond een actueel thema binnen uw organisatie Neem voor speciale wensen contact op.

Afbeelding2

 

Teamescape: The Escape Game

Je bent op avontuur in de stad die is omgetoverd tot massa-escape-paradijs! In de escapegame heb je de mogelijkheid om een heel gebied van escapes te verkennen. Weet jij alle codes te kraken?
Een interactieve game waarin jij zelf bepaald hoe het spel verloopt. De momenten vanaf aanvraag tot aan de dag na de game zijn op maat te maken op basis van jouw wensen.

Afbeelding1

 

Direct een offerte voor Teamescape op locatie!?

Daarom Break Out

 • Keuze uit meer dan 100 activiteiten
 • Alles op 1 locatie
 • Lekker eten!
 • Op 10 minuten van de stad Groningen

Combineer deze activiteit met een winterbarbecue!

Combineer deze activiteit eens met een heerlijk diner in Restaurant Winterkost

Onze Winterbarbecue

Tevreden klanten boeken bij Break Out

 • _______________________
 • Jaarlijks 30.000 bezoekers
 • 600 events per jaar
 • Een gemiddelde waardering van 8,7
 • 150 bedrijven per jaar