Wakedream

Wakedream is hét event van het jaar. Het Nederlands open Studenten Kampioenschap, waar iedereen aan deel kan nemen. Ben jij niet zo goed op een wakeboard? Kijken mag natuurlijk ook!

Direct een offerte? Of bel 050 54 11 706

Meer over Wakedream

Wakedream

Wakedream is hét studenten wakeboard evenement van het jaar! Tijdens het Nederlands Studenten Kampioenschap staat de combinatie van wakeboarden en relaxen centraal. Wakedream is een evenement met ieder jaar weer een spectaculaire wedstrijd, demo’s van pro wakeboarders, live muziek, een bbq en heerlijke drankjes aan de waterkant. Iedereen is welkom, dus ook jij kan je inschrijven en een poging wagen op de titel: Nederlands Studenten Wakeboard Kampioen!

Ieder jaar in September wordt op het terrein van Break Out het Nederlands Studentenkampioenschap georganiseerd.
Zo ook afgelopen jaar. Het was ook in 2016 weer een prachtig evenement! Wij willen jullie natuurlijk niet onthouden van een terugblik op deze dag. Daarom hebben we de aftermovie van Wakedream 2016 hier onder geplaatst. Kijk, geniet en schrijf je in voor wakedream 2017!

Beelden zeggen meer dan woorden

Nu het buiten koud is, de baan gesloten is en iedereen alleen nog maar terug kan dromen en kijken op een heerlijke zomer,.. En vooruitkijken naar een prachtige komende zomer!

Ben jij na het bovenstaande filmpje overtuigd en wil jij ook een poging wagen op de titel? Kijk dan op de website van de Bares of de Wakedream Facebookpagina.
Voor je zover bent, is trainen natuurlijk belangrijk!

Vanaf 8 april is de wakeboardbaan weer open en kan er getraind, gelachen, lekker gegeten en gedronken en gewoon lekker geboard worden!
Voor meer informatie over onze waterski- en wakeboardbaan: Klik hier!

Naast de wakeboardbaan ligt een mooi terras en restaurant. Dus mocht je geen zin hebben om te leren wakeboarden, vind je dat water maar koud en heb jij absoluut geen intentie om hier in enige vorm in deel te nemen? Dan kan je altijd nog met een heerlijk koud drankje op ons terras komen zitten en andere mensen (uitlachen) zien proberen! Voor meer informatie over ons terras aan het water en restaurant kun je op deze pagina kijken.

Direct een offerte voor Wakedream?

Daarom Break Out

  • Keuze uit meer dan 100 activiteiten
  • Alles op 1 locatie
  • Lekker eten!
  • Op 10 minuten van de stad Groningen

Combineer deze activiteit met een winterbarbecue!

Combineer deze activiteit eens met een heerlijk diner in Restaurant Winterkost

Onze Winterbarbecue

Tevreden klanten boeken bij Break Out

  • _______________________
  • Jaarlijks 30.000 bezoekers
  • 600 events per jaar
  • Een gemiddelde waardering van 8,7
  • 150 bedrijven per jaar