Winteractiviteiten

Ook in het najaar en in de winter is Break Out Grunopark de plek waar je terecht kunt voor je bedrijfs- of groepsuitje! Denk eens aan onze Ik hou van Holland Quizavond, Paintball of de Minute to Win it.

 • Beide
 • 5-150
 • variabel
Direct een offerte? Of bel 050 54 11 706

Meer over Winteractiviteiten

Op zoek naar een winteractiviteit?

Ook in het winterseizoen is er bij ons genoeg te doen! Organiseer jij een bedrijfsuitje en ben je op zoek naar een leuke, actieve middag met na afloop een heerlijk diner? Wil jij met je familie eens een escaperoom uitproberen? Of ben jij verantwoordelijk voor het vrijgezellenfeest en zoek je écht iets onvergetelijks? Dan ben je bij Break Out Grunopark aan het goede adres!

Naast vele buiten-activiteiten die op een mooie dag met een lekker vuurtje erbij goed buiten te doen zijn, hebben wij ook een uitgebreid Assortiment aan binnen-activiteiten.

Binnen Grunopark

Binnenactiviteiten

Voor in het najaar en in de winter hebben we een mooie selectie aan binnenactiviteiten klaarstaan.
De Moneygame: Winteredition, escaperooms, , een autopuzzeltocht, een teamescape, ik hou van holland, minute to win it, oud hollandse spellen en leuke workshops zijn de populairste activiteiten als het weer wat tegenzit.
Voor groepen van 5-150 personen kan je goed bij ons terecht! Meer mensen? Geen probleem! Activiteiten op maat zijn altijd te realiseren.

The Moneygame: Winteredition

It’s all about the money! Wie in jullie team zijn de beste moneymakers? Door het spelen van verschillende spellen en het oplossen van breinbrekers zijn er keiharde euro’s te verdienen! 
Meer weten over de moneygame: Winteredition? Kijk dan op onze moneygame – pagina!

Autopuzzeltocht!

De Autopuzzeltocht is een leuke activiteit die zowel in de zomer áls in de winter erg leuk is om te doen. We hebben de tocht in 3 variaties.
Een GPS-tocht, een fotoroute en een cryptische route. In alle variaties rijdt u in eigen auto langs de mooiste plekjes in de omgeving. Hoe u de route volgt is echter anders.
Meer weten over de autopuzzeltocht?? Kijk dan op deze pagina!

Escaperooms

Op het Grunopark zijn 3 vaste escaperooms en 1 mobiele escaperoom aanwezig. Binnen de thema’s The Classroom, The Boardroom, The Bar en The Lab staan jullie voor de opdracht om binnen 1 uur te ontsnappen! Hoe? Door het oplossen van verschillende raadsels en opdrachten kunnen jullie achter cijfers komen. Met deze cijfers kun je sloten openen. Zodra alle sloten open zijn, kunnen jullie de deur openmaken en naar buiten.
Meer weten over de escaperooms en de escape-arrangementen? Kijk dan op onze escape-pagina.

 

Ik hou van Holland

Een gezellige, hollandse avond met vrienden, familie of collega’s. Na een ontvangst met een drankje gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Wie weet het meest van ons kleine kikkerlandje? Wie kan het best bitterballen eten? En, wie kent de teksten van de échte Nederlandse klassiekers uit zijn hoofd?
De Ik hou van Holland avond is een gegarandeerd succes! Meer weten? Kijk voor meer info en arrangementen op de Ik hou van Holland pagina!

 

Minute to Win it

Hoeveel stukken penne kun je aan ongekookte spaghetti rijgen? Terwijl de spaghetti in je mond zit en met je handen achter je rug natuurlijk! En heb je enig idee wie van jouw collega’s vroeger het meest geoefend heeft met het schieten van elastiekjes? Neem bij Minute to Win it zeker je camera mee. Deze verschillende kleine spelletjes leveren namelijk hilarische beelden op!
Voor meer info, kijk verder.

 

Workshops

Altijd al een leuke workshop willen doen? Met een groep leren hoe je Sushi maakt, een workshop cocktails shaken, de sport Tai Chi eens van dichterbij bekijken of altijd al eens willen zwaardvechten? Geen probleem! In Paviljoen de Verborgen Zomer of in Winterkost zijn er genoeg mogelijkheden en plek om deze workshops tot een leuke dag om te zetten. Voor meer informatie over de mogelijkheden, bel of mail ons!

 

Buitenactiviteiten in de Winter

Naast verscheidene binnenactiviteiten, zijn er natuurlijk ook genoeg buitenactiviteiten die in het najaar of in de winter heel geschikt zijn.
Waterskiën, banaanvaren of vlotbouwen wordt iets te koud, maar paintballen, boogschieten, een GPS tocht, een Snerttocht, katapult schieten of klauteren in het klimpark zijn natuurlijk wél goede opties!
Dus willen jullie ook in de winter een leuke buitenactiviteit doen? Kijk dan snel verder!

Winteractiviteiten

Paintball

Iedereen kent het spelletje paintball wel. Je krijgt een overall aan, een masker op en een paintball-geweer in je handen. Vanaf dat moment gaat het los! Zoek de perfecte verstop plek om de leden van de tegen partij ‘af te schieten’ en probeer ondertussen de vlag van de tegenpartij te bemachtigen. Op een van onze 3 buitenvelden kunnen jullie je ook in de winter helemaal uitleven. Hoewel er iets minder bladeren aan de bomen hangen en je je daar dus minder goed achter kan verstoppen, zijn er door de vele obstakels schuilplekken genoeg. Meer weten? Klik hier!

Boogschieten

Handboogschieten en kruisboogschieten zijn activiteiten die in de winter goed buiten gedaan kunnen worden. Een instructeur zal uitleggen hoe de hand- en kruisbogen werken en vervolgens gaan jullie de strijd met elkaar aan. Een uur lang mogen jullie proberen je eigen score én de score van de anderen te verbeteren. Meer weten over boogschieten? Klik snel verder!

Wandeltochten, Steptochten en Autotochten

Een GPS-wandel of -steptocht, een Snerttocht met de auto of een prachtige speurtocht iets voor jullie? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij bieden verschillende leuke tochten aan die heel geschikt zijn om in de winterperiode te lopen/steppen rijden. Natuurlijk staat er voor- of achteraf een lekker warm drankje of een kop snert voor jullie klaar! Meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail ons!

 

Klimpark

Ook in de winter is het Klimpark gewoon open. Op 4 of 8 meter hoogte kunnen er verschillende parcours geklommen worden. Onderweg kom je verschillende Obstakels en ziplines tegen. Je mag 2,5 uur lang de verschillende routes gaan ontdekken. Afsluiten met een hapje of drankje kan natuurlijk ook altijd. Meer weten? Klik hier!

Break Out Grunopark

Direct een offerte voor Winteractiviteiten?

Daarom Break Out

 • Keuze uit meer dan 100 activiteiten
 • Alles op 1 locatie
 • Lekker eten!
 • Op 10 minuten van de stad Groningen

Combineer deze activiteit met een winterbarbecue!

Combineer deze activiteit eens met een heerlijk diner in Restaurant Winterkost

Escape arrangementen

Tevreden klanten boeken bij Break Out

 • _______________________
 • Jaarlijks 30.000 bezoekers
 • 600 events per jaar
 • Een gemiddelde waardering van 8,7
 • 150 bedrijven per jaar