Menukaart: A la carte

Bekijk onze veelzijdige menukaart voor de a la carte opties

  • Binnen & Buiten
  • vanaf 1 tot 50
Direct een offerte? Of bel 050 54 11 706

Meer over Menukaart: A la carte

Winterkost

Menukaart

Menukaart winter 2016-2017

 

Voorgerechten

Voorgerechten:

Gerookte zalm met wasabi mayonaise en toast – €6,50

Soep van de dag – €4,50

Broodplankje met smeersels (2p.) – €4,50

Nachos uit de oven met geraspte kaas, – €4,50
tomaat, bosui, mais en crème fraiche

 

 

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Sate van de haas met satesaus, atjar en kroepoek. – €16,-

Huisgemarineerde malse spareribs met knoflooksaus. – €17,-

Winterburger met cheddar, bacon, champignons, ui en bbq-saus – €13,-

Runderstoofpotje geserveerd met rijst – €16,-

Wrap met roerbakgroente en blauwe kaas (V) – €15,-

Gebakken zalm in een dillesaus – €16,-

 

 

Toetjes

Nagerechten

Dame blanche; vanille ijs met warme chocoladesaus – €4,50

Wentelteefjes van suikerbrood en vanille ijs – €4,50

Extra’s

Als aanvulling op deze kaart zijn er wekelijks wisselende voor- hoofd- en nagerechten.
Deze vind je op de borden in het restaurant en natuurlijk kan het bedienend personeel jullie hier alles over vertellen!

Direct een offerte voor Menukaart: A la carte?

Daarom Break Out

  • Keuze uit meer dan 100 activiteiten
  • Alles op 1 locatie
  • Lekker eten!
  • Op 10 minuten van de stad Groningen

Combineer deze activiteit met een winterbarbecue!

Combineer deze activiteit eens met een heerlijk diner in Restaurant Winterkost

Escape arrangementen

Tevreden klanten boeken bij Break Out

  • _______________________
  • Jaarlijks 30.000 bezoekers
  • 600 events per jaar
  • Een gemiddelde waardering van 8,7
  • 150 bedrijven per jaar