Over Break Out Grunopark

Break Out Grunopark heeft een evenementen terrein van 50 hectare vlak boven Groningen met volop mogelijkheden op het gebied van Eten & Drinken, Praten, slapen, Feesten & Doen.

Op het terrein zijn 2 horeca paviljoens, een camping, groepslogies en meer dan 100 activiteiten. We organiseren evenementen voor zeer diverse doelgroepen namelijk;  bedrijven, scholen, individuen, vrijgezellen feestjes, familiedagen, kinderfeestjes en verengingen.

Break Out Grunopark is zo ingericht dat we met grote zorgvuldigheid standaard producten op uw situatie afstemmen en slagvaardig compleet unieke events produceren. We vinden niet opnieuw het wiel uit als dat niet nodig is, maar wandelen ook met veel plezier buiten de geijkte paden.

Een eigen locatie van 50 hectare en een uitgebreid netwerk van  leveranciers in combinatie met onze eigen producten, materialen, horeca en logies, georganiseerd door event professionals zorgt ervoor dat u altijd een evenement krijgt dat aansluit bij uw behoefte.

Interesse? Neem contact op of kom het ervaren!

Bij Break Out Grunopark hebben we naast een groot team van instructeurs die de activiteiten begeleiden, een aantal vaste mensen die in of rondom ons kantoor te vinden zijn. Wij stellen onszelf graag aan je voor:

 


 

Anne-Marike Swieter
Ik ben Anne-Marike en getrouwd met Erik en het Grunopark, al 20 jaar! Ik ben gek op alles regelen en hou graag de touwtjes in handen! Mijn motto is: “ Plezier maken is een serieuze bezigheid!” Ik ben trots op ons bedrijf en de mensen die bij ons werken.

 

 


Over BReak Out

 

Erik Kruit
Samen met Anne-Marike ben ik directeur van Break Out Grunopark. Ik hou me bezig met de cijfers van het bedrijf en maai graag het gras. En op vrijdag ben ik te vinden op het terras of aan de bar voor de Vrijmibo

 

 


Over Break Out Grunopark


Jan Ten Kate
Sinds 1999 laat ik al voetafdrukken achter op het Grunopark. Door de blijvende ontwikkelingen en eigen leermogelijkheden nog altijd met heel veel plezier. Ik ben de manager van Doen en daarnaast zit de opleiding van personeel, ICT, ontwikkeling (In de breedste zin van het woord) en verkoop van maatwerk projecten in mijn portefeuille. Ik wordt vrolijk van mensen die leren, genieten en zich ontwikkelen. Van gast, personeel tot stagairs.

 


Werken bij


Wendy Wagenmakers
Naast het organiseren van leuke events bij Break Out, houd ik me bezig met de Marketing & Sales. Een leuke, gevarieerde functie waar ik ontzettend veel plezier aan beleef! 

 

 


 

Even voorstellen

 

Erwin Bouman
“Koning Groen”
Naast mijn studie, operationeel technicus, werk ik al 5 jaar met veel plezier bij Break Out Grunopark. Als onderdeel van het interieur ben ik eigenlijk altijd wel ergens op het terrein te vinden. Ik houd me vooral bezig met onderhoud en Groenvoorziening. 

 


 

Even voorstellen

 

Thomas Otten
“Prins Horeca”
Al 5 jaar werk ik met ontzettend veel plezier bij Break Out Grunopark. Ik ben begonnen met een paar uur in de week als afwashulp. Tegenwoordig ben ik werkzaam in de keuken en in de bediening.

 

 


 

Personeel Break Out


Andreas Bouman

Ik ben Andreas en ik hou mij bezig met het begeleiden en onderhouden van de activiteiten op het Grunopark. Zo kun je mij vinden bij de waterskibaan maar ook bij het klimpark, escaperooms en zelfs zo nu en dan op kantoor.

 


 

Break Out Grunopark

 

Arnold Ozinga
Bij Break Out Grunopark vind je mij meestal in de Seizoenen of in de Verborgen Zomer. Als gastheer van deze horecalocaties verwelkom ik je graag voor een borrel op het terras of feestje tot in de late uurtjes. 


 

 


Laura Kloeze

 

Laura Kloeze
Hallo, mijn naam is Laura Kloeze, ben 19 jaar en werk nu 2 jaar bij Break Out Grunopark. Ik hou van een uitdaging en ga avontuur niet uit de weg, vandaar dat ik het leuk vind om bij Break Out te werken. Ik hou mij vooral bezig met receptie werkzaamheden en daarnaast begeleid ik outdoor activiteiten. Het afwisselende werk is wat het zo leuk maakt om bij Break Out Grunopark te werken. 


 

Wie zijn wij

 

Rolangelo Rosario
Mijn naam is Rolangelo, maar je mag me ook gewoon Rolo noemen! Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met het begeleiden en onderhouden van de activiteiten op het Grunopark. Verder kun je mij ook op andere plekken tegen komen zoals in de horeca of klussend op het terrein. Om mijn nogal een “energieke” karakter, ben ik helemaal op zijn plaats hier in het park. Door alle verscheidene zaken die hier te doen zijn, is elke dag voor mij weer anders!

 

 

 

Daarom Break Out

  • Keuze uit meer dan 100 activiteiten
  • Alles op 1 locatie
  • Lekker eten!
  • Op 10 minuten van de stad Groningen

Tevreden klanten boeken bij Break Out

  • _______________________
  • Jaarlijks 30.000 bezoekers
  • 600 events per jaar
  • Een gemiddelde waardering van 8,7
  • 150 bedrijven per jaar