Veel gestelde vragen

Annuleren – Kan ik bij jullie een annuleringsverzekering afsluiten?
Nee, dat kunt u het beste zelf regelen.

Barbecue Binnen? – We hebben een barbecue gereserveerd, wat als het regent?
Op alle locaties is de barbecue binnen of overdekt

Betalen – Wanneer moet ik betalen?
Voor aanvang van het evenement moet het volledig voldaan  zijn. Dat kan via de bank of ter plekke bij de receptie. U kunt bij ons pinnen.

Definitief – Wanneer is mijn reservering definitief?
Als u aan ons heeft doorgegeven dat het definitief is. Dat kan via de mail, fax of telefoon. U ontvangt dan ook een bevestiging & factuur. Als u daarna annuleert zijn er kosten aan verbonden.

EHBO – Is er iemand op het terrein met EHBO of BHV
Ja, er is altijd iemand aanwezig die BHV of EHBO heeft

Douchen – Is op het terrein de mogelijkheid om te douchen?
Ja, we beschikken over kleedkamers, waar ook douches in zitten. De dameskleedkamer heeft 3 douches en datzelfde geldt voor de herenkleedkamer. Daarnaast kun je altijd gebruik maken van de toiletgebouwen op de camping

Elk wat wils – Ik zoek een programma met “voor iedereen wat”. Hebben jullie dat?
Zeker. We hebben keuze uit meer dan 100 activiteiten op 1 locatie dus dat moet lukken. Speciale arrangementen hiervoor zijn een Moneygame of Tuin der Paradoxen. Met grotere groepen is een keuzeprogramma erg geschikt. Daarover adviseren we je graag. Kijk ook bij Maatwerk en grote groepen.

Gevonden – Ik heb iets laten liggen,… is dat misschien gevonden?
Jammer genoeg verdwijnt er nog wel eens wat als het blijft liggen. Alle gevonden voorwerpen die we vinden en schoon genoeg zijn, bewaren we maximaal drie weken. Daarna gaan ze naar het leger des Heils of de afvalbak.

Glaswerk –  Waarom serveren jullie bij het ski-paviljoen de dranken in plastic?
Omdat hier veel mensen op blote voeten rondlopen. Helaas leverde het teveel kleine en grote snijwonden op als we dat niet doen. Vooral vanwege glaswerk dat in het water terecht komt. We willen dat risico niet meer nemen en hopen dat u daar begrip voor heeft.

Hoelang – Hoelang bestaan jullie al?
Sinds 1994

Kamperen – Kunnen we bij jullie ook gewoon met een tent komen kamperen?
Natuurlijk! Kleine tent, grote tent, camper, familie-tent alles is welkom! Je kan bij ons ook groepstenten huren.

Kinderfeestjes – Doen jullie ook kinderfeestjes?
Jazeker! Voor de groep van 5-12 jaar hebben we een speciaal aanbod en bijna alle andere activiteiten zijn vanaf 10 of 12 jaar ook te doen. Meer info? Kijk bij kinderfeestjes of bel ons!

Klimpark – Ik heb gehoord dat jullie een klimpark hebben, klopt dat?
Ja!, De ideale plek voor kinderen om te klimmen en te klauteren op een veilige manier.

Korting – Kan ik ook korting krijgen?
Nee. Onze tarieven zijn zeer redelijk en als het voordeliger had gekund, hadden we dat wel gedaan. In sommige gevallen geven we korting als er een speciale tegenprestatie tegenover staat. Bijvoorbeeld als u met een grote groep komt (meer dan 200 personen), nog dezelfde dag reserveert en betaalt, etc. etc.

Materiaal huren – Kan ik bij jullie ook materiaal huren?
Jazeker, kijk hier voor een lijst met verhuurmaterialen. Van steps tot stille Disco. Je kan er ook begeleiding bij huren.

Openbaar vervoer – Zijn jullie te bereiken met openbaar vervoer?
Jazeker, via buslijn 78. Deze gaat één keer per uur en stopt voor de deur. Reistijd vanaf het centraal station Groningen is ongeveer 25 minuten.

Openingstijden – Wanneer zijn jullie open?
364 dagen per jaar (op 1 januari slapen we uit) en op de tijd dat u wilt! Als u een evenement wilt organiseren zijn we open. Het kantoor is dagelijks geopend van 9 uur tot ongeveer half 6 (af en toe wat langer)

Op locatie – Organiseren jullie ook evenementen op andere locaties?
Zeker. We organiseren niet alleen veel events in de stad Groningen, maar door het hele land en ook in het buitenland. We hebben daarvoor ook een kantoor in Amsterdam. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact op.

Optie – Kan ik een optie nemen?
Ja dat kan. Een optie is 14 dagen geldig. We vinden het fijn als u laat weten wat er gaat gebeuren. Dus ook als u geen gebruik maakt van het programma horen we dat graag!

Reserveren – Moet ik reserveren?
Ja dat raden wij wel aan. Zeker als het gaat om de groepsactiviteiten is het zelfs noodzakelijk. Als je wilt komen waterskiën of klimmen in ons klimpark kun je ook gewoon langskomen. De kans is dan aanwezig dat er geen plek is of dat je even moet wachten.

Restaurant – Is er een restaurant waar ik tussendoor of gewoon wat kan eten?

Jazeker, bij de waterskibaan is een restaurant waar je een lekkere Plate kunt krijgen, maar verschillende tosti’s en frituur.

Wat nou als het regent?                                                                                                     Dan gaan we gewoon door! Delen pocho’s en paraplu’s uit en soms als het echt met bakken naar beneden komt schuilen we even. Gelukkig is het bijna nooit de hele dag slecht weer. Is het echt niet te doen, dan kijken we of we een binnen alternatief kunnen bieden.

Taxi – wat kosten een taxi naar Groningen?
Ongeveer 35 euro

Vakvereniging – Zijn jullie ook lid van een vakvereniging of brancheorganisatie?
We zijn lid van de VEBON en RECRON. Daardoor zijn we ook TUV-gecertificeerd

Verplaatsen – Ik wil de gereserveerde activiteit verplaatsen. Kan dat?
Hopelijk kan dat, we kijken samen naar de mogelijkheden. Een verplaatste activiteit is een annulering. Als u de activiteit op een ander moment wel door wilt laten gaan, kijken we of we een deel van de annuleringskosten in mindering kunnen brengen op de kosten van het verplaatste event.

Verzekering – ben ik bij jullie verzekerd?
Bij de actieve programma’s wordt naast de activiteit een verplichte ongevallenverzekering afgesloten. Deze is 0,50 ct p.p. Hiermee bent u verzekerd indien uw eigen ongevallenverzekering bepaalde dekking niet geeft.

Werken – wat moet ik doen om bij jullie te komen werken?
We zijn altijd opzoek naar enthousiaste oproepkrachten. Als je dat wilt, stuur ons dan een (niet standaard!) sollicitatie en CV. Kijk ook bij werken bij Break Out

Wetsuits – zit er een wetsuit bij de huur van de skibaan in?
Nee. Want sommige mensen hebben die zelf. Als het lekker weer is, is een wetsuit ook niet noodzakelijk.

Daarom Break Out

  • Keuze uit meer dan 100 activiteiten
  • Alles op 1 locatie
  • Lekker eten!
  • Op 10 minuten van de stad Groningen

Tevreden klanten boeken bij Break Out

  • _______________________
  • Jaarlijks 30.000 bezoekers
  • 600 events per jaar
  • Een gemiddelde waardering van 8,7
  • 150 bedrijven per jaar