Vergaderen & Meetings algemeen

Hieronder is meer informatie te vinden over de verschillende ruimtes die we beschikbaar hebben en de capaciteiten van die ruimtes. We bepalen altijd in overleg welke ruimte het beste past bij jullie en bij onze situatie (uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid e.d.)

Direct een offerte? Of bel 050 54 11 706

Meer over Vergaderen & Meetings algemeen

Vergaderen & Meetings

Vergaderen en het organiseren van meetings is één van de dingen die je op het Grunopark kan doen.

Het grunopark is een prachtig gelegen evenementen terrein onder de rook van groningen. Op het terrein ligt een mooie waterplas, waarin verschillende activiteiten op en om georganiseerd worden. Ook staan er aan dit water twee Paviljoens waar wij verschillende groepen ontvangen voor een vergadering, meeting, feest, diner of gewoon voor de gezelligheid.
Paviljoen de seizoenen geeft ruimte aan 60 personen om te eten, lekker op het terras te genieten van een drankje en van de waterskieers en in de winter fungeert het als Restaurant Winterkost.

De verborgen zomer ligt verscholen achter de bomen aan het water. Een rustieke plek om in alle rust te vergaderen met tot wel 200 personen! De grote ruimte is te verdelen in 3 verschillende zalen, waardoor ook kleinere  groepen prima uit de voeten kunnen. De groep kan hierdoor ook makkelijk opgesplitst worden in subgroepen.

De verschillende ruimtes en capaciteiten zijn in het onderstaande schema terug te vinden. Alle vergaderingen en meetings zijn natuurlijk te combineren met horeca. Diner en borrel, lunch en een glaasje sap.. Van alles is mogelijk! Kijk voor meer informatie voor het combineren van vergaderen en horeca op het tabblad vergader arrangementen.

 

Banquetingmap meetings tbv site-page-002Banquetingmap meetings tbv site-page-003

 

Direct een offerte voor Vergaderen & Meetings algemeen?

Daarom Break Out

  • Keuze uit meer dan 100 activiteiten
  • Alles op 1 locatie
  • Lekker eten!
  • Op 10 minuten van de stad Groningen

Combineer deze activiteit met een winterbarbecue!

Combineer deze activiteit eens met een heerlijk diner in Restaurant Winterkost

Onze Winterbarbecue

Tevreden klanten boeken bij Break Out

  • _______________________
  • Jaarlijks 30.000 bezoekers
  • 600 events per jaar
  • Een gemiddelde waardering van 8,7
  • 150 bedrijven per jaar