Hoofdweg 163, 9614AD Harkstede (Gn)

Ons kantoor is 7 dagen in de week geopend van 09:00 – 17:00. Voor activiteiten, vergaderingen of feesten zijn wij geopend wanneer jij wilt!

Veelgestelde vragen

Ja, als het gaat om de groepsactiviteiten is reserveren noodzakelijk. Als je wilt komen waterskiën of klimmen in ons klimpark kun je gewoon langskomen, maar als je zeker wilt weten dat je een plekje hebt, raden we reserveren wel aan! Als je niet reserveert, dan is de kans aanwezig dat er geen plek is of dat je even moet wachten.

Op de camping zijn aangelijnde honden toegestaan. Op de rest van ons terrein helaas niet. Honden mogen dus niet meegenomen worden naar bijvoorbeeld het strand, het klimpark of het Paviljoen. Let op: Honden zijn niet toegestaan in onze verhuuraccommodaties.

Vóór aanvang van het evenement moet het factuurbedrag volledig voldaan zijn. Dat kan vooraf per bank worden overgemaakt óf ter plekke worden betaald. Je kunt bij ons pinnen. Een creditcard wordt helaas niet geaccepteerd.

Ja. Er is altijd iemand aanwezig die zijn/haar BHV óf EHBOdiploma heeft.

Er zit een ongevallenverzekering bij iedere activiteit in. Wat een ongevallenverzekering precies inhoudt, lees je op deze pagina van de consumentenbond.

Voor verdere ongevallen dien je zelf verzekerd zijn (ziektekostenverzekering).

Break Out Grunopark ligt op 10 autominuten en ongeveer 25 fietsminuten van de binnenstad van Groningen. Liever met de bus? Dat kan natuurlijk ook. Met lijn 5, die ieder half uur rijd, kan je vanaf de Stad Groningen in ongeveer 15 minuten bij ons zijn.

Stuur ons een email

Contact Us