Even voorstellen:

Het Grunopark is in de jaren “70 ontstaan door zandwinning, waar de Noordelijke ringweg van is aangelegd.
Ooit aangelegd als camping met 800 plaatsen, toen nog geheten recreatiecentrum Grunostrand.
In 1977 kon de heer Swieter de camping overnemen.
Hij was en is van mening dat je er met alleen een camping niet komt.

Als eerste grote attractie is in de jaren 80 de waterskibaan aangelegd.
Het terrein is in de loop der jaren veranderd in een evenemententerrein waar ook geslapen kan worden. Dit in samenwerking met Break Out.
Wij zijn een mooie plek geworden om te eten & drinken, praten slapen feesten en doen!
Onze missie is dan ook: Mensen laten genieten.

Dit doen we niet alleen! Maar met vele mensen om ons heen. We stellen ons hieronder voor:

Anne-Marike Swieter

Anne-Marike Swieter
Directeur

Ik ben Anne-Marike en getrouwd met Erik en het Grunopark, al 20 jaar! Ik ben gek op alles regelen en hou graag de touwtjes in handen! Mijn motto is: “ Plezier maken is een serieuze bezigheid!” Ik ben trots op ons bedrijf en de mensen die bij ons werken.

Erik Kruit
Directeur

Samen met Anne-Marike ben ik directeur van Break Out Grunopark. Ik hou me bezig met
de administratie van het Grunopark en vind het leuk en belangrijk om
het terrein en de omgeving, schoon, netjes en goed gemaaid te houden.
Ook voor technische zaken kan je bij mij terecht. Als het werk erop zit, kan je mij vinden op ons terras aan de waterkant.

Jan ten Kate

Jan ten Kate
Manager Doen

Sinds 1999 laat ik al voetafdrukken achter op het Grunopark. Door de blijvende ontwikkelingen en eigen leermogelijkheden nog altijd met heel veel plezier. Ik ben de manager van Doen en daarnaast zit de opleiding van personeel, ICT, ontwikkeling (In de breedste zin van het woord) en verkoop van maatwerk projecten in mijn portefeuille. Ik word vrolijk van mensen die leren, genieten en zich ontwikkelen. Van gast, personeel tot stagiaires.

Andreas

Andreas Bouman
Junior Manager Doen & Groen

Mijn naam is Andreas, sinds augustus 2012 loop ik al rond bij Break Out Grunopark. Eerst als stagiaire, daarna als oproepkracht en nu op vaste basis. Mijn dagelijkse werkzaamheden lopen uiteen van: activiteiten begeleiden, waterskibaan draaien, het inwerken van personeel, het onderhouden van de verschillende producten en nog veel meer!

Jasper Kruit

Jasper Kruit
Junior horeca manager

Je kunt mij tegenkomen tijdens één van de vele activiteiten, maar op dit moment voornamelijk in onze horecagelegenheden. Als student bedrijfseconomie vind ik dit de ideale baan. Even weg van de cijfers en genieten van een werkdag met enthousiaste collega’s. Door de diversiteit van het park is elke dag anders en daarom blijft het leuk om te zien hoe mensen na een dag bij ons weer tevreden naar huis gaan.

Danja

Danja House
Voorvrouw en Kok

Mijn naam is Danja, vroeger stond ik hier zelf op de camping met mijn opa, oma en moeder.
Sinds twee jaar werk ik met veel plezier bij Break Out Grunopark als schoonmaakster, ook ben ik vaak te vinden in de keuken.
Ik word erg blij van tevreden gasten die met een goedgevulde buik weer naar huis gaan.

Natascha ter Meulen
Horecamanager

Mijn naam is Natascha en ik heb de eer om horecamanager van Break Out Grunopark zijn. Vanaf mijn 15de jaar heb ik altijd in de horeca gewerkt, omdat ik ook 10 tallen jaren sport instructrice geweest ben, past Break Out Grunopark heel goed bij mij. Het stukje horeca en sportactiviteiten vallen hier te samen tot één geheel. In mijn vrije tijd, geef ik les in kunstrolschaatsen en besteed veel tijd aan interieur design. Van oorsprong kom ik uit Amerika, waar altijd alles groot gedaan en gevierd word.
Hierdoor zit het in mijn bloed om dit ook te doen. Ik versier en vier dan ook uitgebreid kerst! Ook ben ik een enorme Disney fan.

Kom gezellig in ‘de Seizoenen’ een bakje koffie halen!

Sonja Kramer
Marketing- en Eventmanager

Mijn naam is Sonja, naast mijn werkzaamheden als marketing- en eventmanager kan je mij vinden achter de balie bij de receptie of als activiteitenbegeleider. Mijn baan is ontzettend veelzijdig en verveeld nooit, er is altijd wel iets te doen! Mijn studie Leisure en Eventmanagement heb ik midden in de corona periode afgerond, je kan je wel voorstellen dat er destijds weinig banen in de vrijetijdssector te vinden waren, dus na wat banen hoppen ben ik heel blij dat ik bij Break Out Grunopark terecht ben gekomen. In mijn eigen vrije tijd houd ik van wandelen, sporten en met familie en vrienden zijn.

Mensen laten genieten, dat is de missie!

Daarvoor moet de basis staan als een huis. Zaken als veiligheid, kwaliteit, procedures en communicatie krijgen door de gehele organisatie door de aandacht die nodig is om de voorwaarden tot genieten te waarborgen.

SBB beeldmerk

We zijn een lerende organisatie. We hebben om up to date te blijven nauwe binding met het onderwijs en verschillende brancheorganisaties.

TUV gekeurd
Lid van Vebon

We zijn lid van de Vebon. Elk lid is verplicht om met het VeBON Veiligheid Management Systeem (VMS) te werken. Dit VMS is de laatste 20 jaar doorontwikkeld en geldt als de standaard in de branche. Jaarlijks wordt dit systeem onafhankelijk door de TÜV getoetst en gecertificeerd. Dit al vanaf 2001, hier zijn we trots op!

Lid Recron

HISWA-RECRON is de brancheorganisatie van de recreatie.

Break Out Grunopark is een erkend leerbedrijf voor verschillende opleidingen. Break Out Grunopark neemt kwaliteit en veiligheid binnen ons bedrijf en voor de bezoeker serieus. Plezier maken is namelijk een serieuze zaak

Virtual tour