Even voorstellen:

Het Grunopark is in de jaren “70 ontstaan door zandwinning, waar de Noordelijke ringweg van is aangelegd.
Ooit aangelegd als camping met 800 plaatsen, toen nog geheten recreatiecentrum Grunostrand.
In 1977 kon de heer Swieter de camping overnemen.
Hij was en is van mening dat je er met alleen een camping niet komt.

Als eerste grote attractie is in de jaren 80 de waterskibaan aangelegd.
Het terrein is in de loop der jaren veranderd in een evenemententerrein waar ook geslapen kan worden. Dit in samenwerking met Break Out.
Wij zijn een mooie plek geworden om te eten & drinken, praten slapen feesten en doen!
Onze missie is dan ook: Mensen laten genieten.

Dit doen we niet alleen! Maar met vele mensen om ons heen. We stellen ons hieronder voor:

Anne-Marike Swieter

Anne-Marike Swieter
Directeur

Ik ben Anne-Marike en getrouwd met Erik en het Grunopark, al 20 jaar! Ik ben gek op alles regelen en hou graag de touwtjes in handen! Mijn motto is: “ Plezier maken is een serieuze bezigheid!” Ik ben trots op ons bedrijf en de mensen die bij ons werken.

Erik Kruit
Directeur

Samen met Anne-Marike ben ik directeur van Break Out Grunopark. Ik hou me bezig met de cijfers van het bedrijf en maai graag het gras. En op vrijdag ben ik te vinden op het terras of aan de bar voor de Vrijmibo

Jan ten Kate

Jan ten Kate
Manager Doen

Sinds 1999 laat ik al voetafdrukken achter op het Grunopark. Door de blijvende ontwikkelingen en eigen leermogelijkheden nog altijd met heel veel plezier. Ik ben de manager van Doen en daarnaast zit de opleiding van personeel, ICT, ontwikkeling (In de breedste zin van het woord) en verkoop van maatwerk projecten in mijn portefeuille. Ik word vrolijk van mensen die leren, genieten en zich ontwikkelen. Van gast, personeel tot stagiaires.

Wendy Wagenmakers

Wendy Wagenmakers
Marketing & Sales

Naast het organiseren van leuke events bij Break Out, houd ik me bezig met de Marketing & Sales. Een leuke, gevarieerde functie waar ik ontzettend veel plezier aan beleef!

Over Ons Arnold Ozinga

Arnold Ozinga
Manager Horeca

Bij Break Out Grunopark vind je mij meestal in de Seizoenen of in de Verborgen Zomer. Als gastheer van deze horecalocaties verwelkom ik je graag voor een borrel op het terras of feestje tot in de late uurtjes.

Even voorstellen

Liset Barkmeijer
Leidinggevende Horeca

Het is geweldig om met ons team een bijdrage te leveren aan een barbecue voor een familiedag. En om een gezellige middag te verzorgen voor een vrijgezellenfeest. Ik geniet als kinderen naar een uur stralend van trots uit het water komen omdat ze hebben leren waterskiën. En heb je al eens gezien op wat een prachtige, fotogenieke locatie het park eigenlijk is?

Virtual tour