Enig resultaat

Ons nieuw gebouwde Strandpaviljoen met (dak)terras is klaar voor gebruik!

Wij verzorgen vanuit onze gloednieuwe keuken heerlijke lunches, een lekker patatje en zelfs een volledig buffet of heerlijke barbecue diner. Maar ook een borrelhapje- en drankje kunnen gewoon besteld worden.

Het Paviljoen en terras hebben vaste openingstijden. Lunchen, borrelen of dineren met een groep? Dit kan op reservering ook buiten openingstijden! Neem hiervoor contact met ons op.

Wil je graag langskomen of heb je vragen? Neem gerust contact op of reserveer direct dit kan telefonisch of via WhatsApp op telefoonnummer: 050-5411706 of per mail via info@breakout-grunopark.nl. Direct reserveren? Dit kan via één van de bovenstaande opties of hieronder via het contactformulier.

De openingstijden van Paviljoen de Seizoenen:

Vanaf 16 oktober 2022 tot 1 april 2023 is ons Paviljoen de Seizoenen alleen geopend op zaterdag en zondag van 12:00 tot 20:00.

Voor groepen en bij arrangementen zijn wij op reservering ook buiten openingstijden geopend.

Let op: wij hebben vakantie van 24 december ’22 t/m 1 januari ’23. Dan is ons paviljoen ook in de weekenden gesloten.

Wil jij je personeel op een speciale manier voorzien van een heerlijk kerstpakket, een fijne afsluiting van het jaar en een goede borrel om mee af te sluiten? Huur dan ons paviljoen af om samen met elkaar het nieuwe jaar te in te luiden. Bekijk hier ons arrangement: https://breakout-grunopark.nl/activiteit/kerst-en-nieuwjaarsborrel/

Check hieronder onze nieuwe menukaart:

Eten & drinken

Menukaart

Va. € 0.00 p.p.

Reserveer een tafeltje in Paviljoen de Seizoenen