Toont alle 4 resultaten

Boogschieten

Of je nou een leuke activiteit zoekt voor een familiedag- of een bedrijfsuitje waar iedereen enthousiast van wordt, boogschieten is geschikt voor iedere groepssamenstelling!

Onze enthousiaste instructeurs staan klaar om jullie een onvergetelijke middag te bezorgen. Jullie beginnen met een instructie over hoe de pijl en boog gehanteerd moeten worden. Ook worden de veiligheidsinstructies doorgenomen. Hierna gaat het beginnen!

Eerst mag iedereen een aantal keren schieten. Tijdens deze oefenrondes kan je alvast kijken hoe je staat ten opzichtte van jouw tegenstanders.

Na een aantal oefenrondes gaat de competitie van start! Wie in de groep heeft het best geluisterd? Wie heeft het meeste talent?

Hier onder vind je een aantal arrangementen die wij hebben samengesteld met de activiteit boogschieten. Liever een andere combinatie van activiteiten of andere horeca invulling? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op. Dit kan per mail, app, telefoon of via het contactformulier onderaan deze pagina.

Hopelijk tot snel bij Break Out Grunopark!

 

Activiteiten

Handboogschieten

 € 17.00 p.p.
 € 17.00 p.p.

Activiteiten

Schietarena DeLuxe

 € 61.40 p.p.

Activiteiten

Wilhelm Tell

 € 43.60 p.p.

Wij hebben een aantal arrangementen voor je samengesteld. Liever deze activiteit combineren met andere activiteiten of horecamogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Vraag offerte aan voor het Boogschieten

Boogschieten