KAMPEREN BIJ BREAK OUT GRUNOPARK

Tent, Caravan of Vouwwagen?

Op onze camping voel je je het meest thuis als je die sportieveling bent die graag in de natuur is. De camping leent zich goed om boomhutten te bouwen, lekker te ravotten op het strand of op avontuur te gaan in en rondom het terrein. De camping is gelegen bij onze waterskibaan en klimpark. Voor groepen zijn er nog veel meer outdoor-activiteiten mogelijk!

MEER OVER DE..

Camping

Op de camping van Break Out Grunopark is kamperen nog écht kamperen.

Vlotten bouwen op het strand, op avontuur tussen het groen, spelen met water, boomhutten bouwen en gewoon, lekker buiten zijn!

Op de velden mag je vuur maken en barbecuën (in een vuurkorf of op een barbecue, indien de weercodes het toestaan).

Iedere campingplek is dichtbij het strand en de recreatieplas en omgeven door groen.

Hoewel er geen speeltuin of buitenzwembad aanwezig is, is er voor de kleine (en grote) avonturier zát te doen! Spelen in de natuur is toch het leukste wat er is?

IK WIL GRAAG KAMPEREN OP EEN…

Kampeerplek

Op ons kampeerterrein bevinden zich diverse toeristische velden. Op deze velden mag je een mooi plekje uitzoeken voor jouw tent, caravan of vouwwagen. Alle plekken zijn ruime comfortplekken. Aan het water, tussen de bomen, er zijn genoeg opties!

Iedere plek heeft een stroomaansluiting en is inclusief 4 personen. De plekken liggen op minder dan 50 meter van het toiletgebouw. Je hoeft dus nooit ver te lopen! Ook is er de mogelijkheid om je spullen met de auto naar je plek te brengen. Het is wel de bedoeling dat je je auto daarna op de parkeerplaats zet.

Liever een trekkersplek? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Een trekkersplek is een plek zonder stroomaansluiting en is altijd inclusief 2 personen.

IK BEN BENIEUWD NAAR…

De voorzieningen

Broodjesservice
Bij de receptie kunnen broodjes worden besteld. Voor 17:00 besteld? Dan kan je ze vanaf 09:00 bij de receptie ophalen.

Stroom
Op onze camping is 6 ampère stroom aanwezig. Je hebt een campingstekker nodig.

De Seizoenen
Strandpaviljoen de Seizoenen staat aan de rand van de camping. In de vakantie is het paviljoen dagelijks geopend voor lunch, diner of een lekker koud drankje op het terras. Buiten de vakanties is het paviljoen geopend op woensdag, zaterdag en zondag.

Huisdieren
Huisdieren zijn welkom als ze zijn aangelijnd. Ze mogen niet op het strand, in de restaurants of in de verhuuraccomodaties komen. Op het terrein is een schepje of poepzakje verplicht.

IK BEN BENIEUWD NAAR DE…

Tarieven

Voor een overnachting op een ‘normale’ kampeerplek betaal je €23,50.
Een trekkersplek kost €13,50 per nacht.

De ‘normale’ plek is inclusief:
– Max. 4 personen
– Water
– Electra
– Gebruik toiletgebouw
– Toeristische plaats

De trekkersplek is inclusief:
– Max. 2 personen
– Water uit het toiletgebouw
– Gebruik toiletgebouw
– plaats

Beide zijn exclusief:
Toeristenbelasting á €2,15,- p.p.p.n.

RESERVEER NU

 € 21.50 per nacht