Toont alle 5 resultaten

Archery Tag

Boogschieten kent vrijwel iedereen. Archery Tag? Dat is nog relatief nieuw, maar daarom niet minder leuk!

Als een echte Robin Hood beweeg jij je samen met jouw team over het veld. Ieder teamlid bewapend met pijl en boog. Het doel? Iedereen van het andere team uitschakelen!

Verschuil je achter de obstakels, verstop je achter een boom óf wees gewoon zó snel dat niemand je kan raken!

Is dat wel veilig?

Natuurlijk ziet de pijl op jouw pijl- en boog set er bij het spelletje Archery Tag er iets anders uit dan bij het boogschieten. De scherpe punt die normaal gesproken voor op de pijl zit, is vervangen door een rubberen bal. Ook krijg je gezichtsbescherming op.

Hier onder vind je de 2 varianten van dit spel: 1 uur of anderhalf uur, maar ook leuke arrangementen die wij hebben samengesteld. Toch liever andere activiteiten of horecamogelijkheden combineren met Archery Tag? Dat is natuurlijk geen probleem! Neem gerust contact met ons op.

Dat kan via het formulier onderaan deze pagina, per mail of telefonisch. Wist je dat je ons ook gewoon kunt appen? Klik op het WhatsApp-knopje bovenaan deze pagina of sla ons nummer op in je telefoon: 050-5411706.

Activiteiten

Archery Tag (1 uur)

 € 16.50 p.p.

Activiteiten

Archery Tag (1,5 uur)

 € 19.50 p.p.

Activiteiten

Survive Scotland

 € 73.75 p.p.

Activiteiten

Tussen de Bomen

 € 57.60 p.p.

Activiteiten

Wilhelm Tell

 € 43.60 p.p.

Wij hebben een aantal arrangementen voor je samengesteld. Liever deze activiteit combineren met andere activiteiten of horecamogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Vraag offerte aan voor Archery Tag