Toont alle 3 resultaten

Bedrijfsuitje?

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje maar weet je niet waar je moet beginnen? wij ontzorgen je graag. Het uitzoeken van een activiteit die iedereen leuk vind is lastig. Afhankelijk van de groep, de diversiteit binnen het bedrijf, de leeftijden van jouw collega’s en het weer wordt er een activiteit of arrangement gekozen.

De meest gekozen arrangementen die als bedrijfsuitje worden gekozen zijn Expeditie Grunopark (deze arrangementen vind je op deze pagina), de moneygame  & meer arrangementen.

Bekijk deze arrangementen goed en vaak vind je er wel eentje waarvan je denkt: Deze past bij ons bedrijf! Als dit niet lukt, neem dan gerust contact op. We geven graag advies naar aanleiding van een beschrijving van jouw collega’s.

Expeditie Grunopark: The winter edition.

Deze winterse game is gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Nee, we brengen jullie niet naar een tropisch eiland waar jullie vervolgens 4 weken zonder eten moeten verblijven. Wel brengen we jullie naar ons expeditie eiland, waar we jullie 2 uur lang onderwerpen een spannende proeven.

Zowel mentale als fysieke kracht zijn woorden die dit arrangement omschrijven. Ook samenwerken, communiceren en tactiek komen terug in dit spel.
Zit jij in het sterkste team? Kom er achter tijdens dit spannende bedrijfsuitje!

Hieronder vind je 3 leuke arrangementen die zijn samengesteld met expeditie grunopark als hoofdactiviteit. Tot snel bij Break Out Grunopark!

Expeditie: The winter edition

Expeditie: The winter edition XL

 € 97.50 p.p.

Expeditie: The winter edition

Expeditie: Winter edition large

 € 72.90 p.p.

Expeditie: The winter edition

Winterexpeditie Medium

 € 40.00 p.p.