Winteractiviteiten

Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag in de winter? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres.

We wonen ten slotte in Nederland. Het land waar het weer bijna niet te voorspellen is. Regenbuien zomaar uit de lucht komen vallen en we nooit weten of we sneeuw kunnen verwachten of niet. Het land waar de elfstedentocht ieder jaar bíjna doorgaat, maar hij uiteindelijk afgelast moet worden omdat er net iets te veel sneeuw is gevallen óf het net niet koud genoeg was.

Een uitje organiseren in de winter, wordt daardoor niet makkelijker! Bij mooi winterweer wil je misschien wel naar buiten. Bij sneeuw, regen of echte kou heeft binnen toch de voorkeur.

Ons terrein is ideaal voor winteractiviteiten omdat vrijwel alles mogelijk is! Binnen, buiten of half/half… Het kan!

(Bijna) Alle activiteiten die op onze website te vinden zijn, m.u.v. de wateractiviteiten, zijn in de winter te boeken. Wil je dus graag de teambuildingpiste in of jouw kracht meten tijdens de highland games? Dan is dat geen enkel probleem! Sterker nog, dat juichen we toe!

Naast de jaar-rond activiteiten hebben we ook arrangementen waar rekening gehouden wordt met het onvoorspelbare Nederlandse weer.

Deze winteractiviteiten vind je terug op deze pagina.

Sommige van onderstaande activiteiten en arrangementen zijn binnen, sommige zijn buiten maar kunnen naar binnen en sommigen zijn deels buiten en deels binnen.

Weet je niet wat je moet kiezen of wat voor jouw groep verstandig is? Neem dan gerust contact met ons op. Samen vinden we jouw ideale winteractiviteit.