Toont alle 3 resultaten

Winteruitje?

Op zoek naar een leuk winteruitje met familie, vrienden of collega’s?

De winterse moneygame is een leuk winteruitje met veel verschillende & gevarieerde onderdelen. Het doel is duidelijk: Verdien met jouw team zo veel mogelijk geld. Hoe jullie dat gaan doen? Dat is geheel aan jullie…

Aan het begin van de game krijgt ieder team een boekje met daarin verschillende activiteiten uitgelegd. Per activiteit staat ook aangegeven hoe veel geld je er mee kunt verdienen. De activiteiten zijn zeer gevarieerd: Er zijn voldoende uitdagingen voor de doeners, maar ook voor de denkers. Niet alle activiteiten hoeven met het gehele team uitgevoerd te worden. Plaatst jouw team de juiste mensen op de juiste plek om zo snel mogelijk zo veel mogelijk geld in het laatje te brengen?

Naast het uitvoeren van de opdrachten kan je natuurlijk ook elkaar uitdagen. Andere teams kunnen jouw tegenstanders worden, maar onze enthousiaste instructeurs zijn ook wel in voor een uitdaging! Ben jij er bijvoorbeeld van overtuigd dat niemand van jou kan winnen tijdens een spelletje armpje drukken? Daag dan andere teams uit, leg per team een vooraf vastgesteld bedrag in de pot en begin!

Hoe origineler jouw zelf verzonnen opdracht, hoe groter de kans dat een instructeur ook wat geld inlegt voor de winnaar…

De winterse moneygame arrangementen vind je hieronder, op deze pagina.
Liever een winterse moneygame die volledig naar jouw wens óf op maat gemaakt is? Neem dan contact met ons op per mail, app of telefoon.

 € 35.75 p.p.
Top 10 winter-keuzes!

Winterse Moneygame

Winterse Moneygame Large

 € 73.25 p.p.

Speciaal voor de winter

Winterse Moneygame XL

 € 90.25 p.p.